La incorporació de la categoria de futbol femení és la principal novetat de l'esdeveniment, amb un format totalment consolidat que aplega milers de visitants en el nostre municipi durant aquells dos dies de competició.

">

Aquest cap de setmana arriba la 25è edició del torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló

Última revisió 11-06-2024 11:17
11/06/2024

La incorporació de la categoria de futbol femení és la principal novetat de l'esdeveniment, amb un format totalment consolidat que aplega milers de visitants en el nostre municipi durant aquells dos dies de competició.

El Camp Municipal d'Esports de Tordera serà novament l’escenari d’aquest torneig que enguany arriba a la seva XXV edició.

Un comitè organitzador és l'encarregat d'organitzar aquesta cita futbolística base que és reconeguda a nivell local, comarcal i nacional.

Pel cartell d’aquesta edició ja estan confirmats equips de primera categoria com el FC Barcelona, Girona CF, RCD Espanyol, Reial Societat, CA Osasuna, Villareal CF, FC Andorra, Levante las Planas, Vila Olímpica, Racing Blanenc, Martinenc, Mataró, Aqua Hotel, Calella, Vilamalla, Gerunda, Porqueres, Lloret, Caldes, Vilablareix, Castelldefels, Vila Olímpica, Sants, UE Parc, Turó de la Peira, Cerdanyola, PB Barcino i el CFTordera. 

Els partits començaran el dissabte a les nou del matí i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. Es jugaran 4 partits de manera simultània. Per poder jugar tots aquests partits, el club disposarà dels quatre camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals.

Com cada any, també es farà l’acte de cloenda i record a Josep Barceló. Al llarg dels dos dies de torneig, s’organitzen diverses activitats paral·leles i els participants i acompanyants, amb aforament limitat gaudiran de la piscina municipal de Tordera gratuïtament. 

L'organització comptarà amb més de 100 voluntaris, també instal·larà servei de bar totes les hores de competició i de menjador al migdia de dissabte i diumenge.

Tota la informació sobre la competició es podrà seguir on-line a la nova web del Memorial Barceló

Com cada any les finals del torneig es podran seguir en directe per canal streaming de youtube i també a través de Ràdio Tordera.