Salutació de l'Alcaldessa

Benvolguts veïns i veïnes,

Des de l'Ajuntament de Tordera treballem amb tot allò que estigui relacionat amb fomentar la cultura digital i la comunicació, i amb aquest objectiu construïm dia a dia el portal de referència dels torderencs i torderenques.

Un espai d'ús i de visita per a tots els internautes que vulguin conèixer més dades sobre el nostre municipi i a la vegada s’apropin a la institució municipal.

Posem a l'abast de la ciutadania les grans possibilitats que ens ofereix aquesta finestra al món, i continuarem treballant per oferir des del web més serveis, més tràmits telemàtics, i més informació pública en línia.

Com a primera alcaldessa de Tordera, us dono la benvinguda en el terme més gran de la comarca del Maresme, el municipi que limita Girona i Barcelona. Tordera és un poble d'oportunitats, amb una gran activitat social, el mercat dels diumenges com un dels esdeveniments més importants i amb moltes propostes engrescadores que trobareu a l'agenda.

Us animo, doncs, a descobrir el nostre poble i que ens seguiu també les nostres xarxes socials oficials a facebook, twitter, instagram, telegram i Youtube.

Atentament,

Elisabet Megias Pinós

Alcaldessa de Tordera

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-01-2024 10:53