Entreu en aquesta notícia i compartiu el vostre projecte pels pressupostos participats 2024!

">

Obert el període de presentació pels pressupostos participats 2024

Última revisió 28-03-2024 13:54
22/03/2024

Entreu en aquesta notícia i compartiu el vostre projecte pels pressupostos participats 2024!

A partir d'aquest divendres 22 de març i fins al 22 d’abril es pot participar en el procés de presentació de projectes dels Pressupostos Participats. 

L'Ajuntament de Tordera i el Consell Veïnal ja treballen en el procés de redacció dels pressupostos participats 2024. La iniciativa, està plantejada com a una eina de participació activa de la ciutadania a través de la qual els torderencs i torderenques proposen i escullen els projectes de millora per a les seves zones de residència.

Per fer-ho possible l'ajuntament destina una partida pressupostària al procés de Pressupostos Participats valorada en 200.000 € que es distribueix, en funció dels criteris objectius de repartiment, entre les zones en què es divideix al municipi per dur a terme aquest procés.

ENLLAÇ FORMULARI DE PROPOSTES

Les propostes que es presentin caldrà que siguin destinades a la millora i a la inversió i no s'acceptaran propostes que representin un manteniment o despesa continuada en el temps, com ara lloguer de locals, transports o contractacions de personal.