Carnestoltes serà l’ànima festiva d’una jornada de rauxa i participació a Tordera.

 

">

Tordera renova el dia de Carnestoltes que arriba el proper 10 de febrer

Última revisió 23-01-2024 08:12
16/01/2024

Carnestoltes serà l’ànima festiva d’una jornada de rauxa i participació a Tordera.

 

L’Ajuntament de Tordera ha obert la convocatòria per al concurs de disfresses de Carnestoltes 2024. Una jornada renovada que aportarà encara més festa i diversió. La festa de Carnestoltes serà el dissabte 10 de febrer de 2024.

La jornada començarà a la tarda i s’allargarà fins la nit. La rua de disfresses i comparses és oberta a tothom i innova en el recorregut d’enguany.

Les inscripcions es podran formalitzar del 23 de gener al 4 de febrer de 2024, preferentment i prioritàriament de manera telemàtica a la seu electrònica de l'Ajuntament fins les 00h, o bé presencialment a les oficines de l’OAC de l’ajuntament amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9h a 14h, amb el formulari normalitzat. No s'admetrà cap inscripció fora d’aquest període.

 

CATEGORIES:

INDIVIDUAL i PARELLES

PETITS GRUPS. Format per un col·lectiu de 3 a 9 persones

PETITES COMPARSES. Formades per un col·lectiu de 10 a 30 persones

COMPARSES. Formada per un col·lectiu de més de 30 persones

AJUTS:
El total de comparses que podran rebre l'ajut econòmic serà de 12 en cada modalitat, aquest import es determinarà a la convocatòria. Es tindrà en compte l'ordre d’inscripció i que la comparsa reuneixi uns miínims de qualitat.

• COMPARSES DE 10 A 30 COMPONENTS SENSE CARROSSA • COMPARSES DE 10 A 30 COMPONENTS AMB CARROSSA • COMPARSES DE MÉS DE 30 COMPONENTS