El Show dels Esports i l'Ajuntament de Tordera organitzen la IX Gala de l'Esport torderenc

Última revisió 10-06-2024 12:33
10/06/2024

La principal novetat d'enguany és que qualsevol persona-entitat pot presentar candidatura per optar en els diferents premis establerts i també es premiarà la millor esportista femenina. 

Des de fa unes setmanes, l'equip d'esports de Ràdio Tordera amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tordera ja tornen a ultimar la Gala dels premis #esporttorderenc.

Enguany l'esdeveniment arribarà a la novena edició amb el format habitual consolidat i els reconeixements per a cada esportista que esculli l'entitat.

De nou, els clubs i les entitats són les que presenten i elegeixen els candidats/es que optin a les diferents categories i un jurat independent escollirà els premiats.

Fins al dilluns 17 de juny es poden fer arribar a través del correu radiotordera@radiotordera.cat

- Millor esportista de la temporada (Masculí i Femení)

- Millor equip de la temporada (Masculí o Femení)

- Millor equip base de la temporada

- Millor entrenador/a

- Premi Ajuntament Tordera Somriu amb l'esport

Pròximament, s'anunciarà el premi honorífic de Ràdio Tordera.

Dins d'aquesta cita, es reconeixerà l'esforç dels clubs i esportistes que competeixen durant molts mesos, defensant els colors i el nom del nostre municipi.

La VIII Gala de l'#Esporttorderenc se celebrarà el dimecres 26 de juny a les 19:30h a la sala gran del Teatre Clavé i posteriorment a la plaça Miquel Martí i Pol hi haurà un pica-pica per a tots els assistents.